Alla inlägg under januari 2010

Av Veronica Jonsson - 30 januari 2010 15:05

har ett dilemma just nu. Min arbetskamrat har Sveriges finaste flat (enligt många   ), hon har nu planerat valpar till våren. Är såååå sugen på en valp att börja träna. Då skulle vi kunna träna tillsammans, det underlättar ju en hel del. Men jag vet tyvärr att  min tid inte räcker till allt  

Det tråkiga är också att det kommer att bli supersnygga valpar, verkligen något för en som gillar utställning. Irma har ju inte varit någon superstjärna i ringen direkt, men hon är däremot världens mest lättränade hund och en utmärkt apportör.


Snyggingen  

 Bild laddas...

Av Veronica Jonsson - 30 januari 2010 14:47

älskar att sitta o planera inför utställingssäsongen. Mona kan ju ta ett cert till här hemma, sen måste vi vidga våra vyer. Nu har jag inte riktigt bestämt hur vi gör, har en del projekt här hemma som ligger o väntar. Varken tid eller pengar verkar räcka till. Men till Stockholm i mars ska vi med de små. Ska bli så himla spännande. Adrian o jag ska ta en liten minisemester o bo hos fastra, jag längtar. Sedan måste tony visas upp på Bengalspecialen i Umeå, och sedan blir det väl några utställningar här uppe för träningens skull..


Har också spanat på tyg till ett nytt burskynke, måste ju ha dubbelbur nu. Det blev detta fina, tror att det blir suuper. Lite myllrigt kanske, men tänkte bara ha det som fond. Det blir vitt runt omkring. Vågar lägga ut det här eftersom jag vet att det inte är så många som läser min blogg  



Tyg Sir Harald multi:


det var allt för denna gång, nu måste jag skärpa mig med bloggandet. Hr verkligen legat på latsidan  

Av Veronica Jonsson - 20 januari 2010 19:20

Har lite sorg i hjärtat nu..  

tanken var att vi skulle bli fodervärdar till en liten tjej. Fick veta igår att hon hade vandrat över regnbågsbron. Hann knappt börja sitt liv..

tankarna gick sedan vidare till den bengaltjej som skulle ha flyttat hit i höstas. Där gick det inte heller som planerat. Känns lite motigt och ledsamt..


här kommer en bild på bengatjejen, hon var så fin  

Av Veronica Jonsson - 16 januari 2010 08:37



”Jag tävlar om en snuttefilt i valfri färg från Elodie Details hos Carolina – var med och tävla du också! Sponsor till detta fina pris är Barnlycka

 

Alvins snuttefilt börjr bli sliten. Jag vill vinna en ny, likadan..Håller tummarna.

 

 





Av Veronica Jonsson - 12 januari 2010 16:31

   caught in action ..  så får man väl ändå inte göra   


  


  


  






Av Veronica Jonsson - 7 januari 2010 13:58

bengaler kan rymmas i en pepparkakshatt??


kom igen, syrran, du ryms också..

     


oj, det blev liite trångt..

  



tror jag drar..

  




Av Veronica Jonsson - 6 januari 2010 19:33

  

Här ligger Tony i lugn o ro, alldeles brevid kinesiska muren  

Av Veronica Jonsson - 4 januari 2010 20:09

Tänk så mycket man kan oroa sig för, om man vill...

Innan kattungarna var födda oroade man sig för förlossningen, sen fick man vara orolig för de första kritiska dagarna. Sedan var jag orolig över att de inte skulle växa på sig ordentligt. Nu under avvänjningen finns också mycket att vara orolig för.. nyss var det Vivi som ökat onormalt mycket i vikt.. ( ja, vad är normalt???)

Mona som har sprängfyllda juver... säkra kattrummet.. ja, det byter liksom av varann hela tiden. Snart får man väl börja oroa sig för tonårstiden också   , flytt hemifrån..  

men någonstans måste man sansa sig, det blir ju inte bättre för att man oroar sig..

när det gäller mina egna barn, så upplever jag inte att jag är speciellt orolig. nästan tvärtom.. har ju glömt bort hur det var med Adrian, men jag var nog rätt orolig om jag tänker efter.. Därför vill jag tro att jag vid nästa kull så känner jag mig nog säkrare.. hoppas jag..


over&out

V


tony, the rebel   


  



Presentation


S*Miss Chui's

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards